Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 032007
 

Det startede ellers godt. Jeg havde lovet mig selv, at 2007 skulle blive året, hvor jeg for alvor begyndte at cykle de 2 x 10 km frem og tilbage til COWI hver dag. Og i morges iklædte jeg mig sportstøj og gik ned for at bestige min jernhest.

Men hvor var den? Stjålet? Nææh – efter 5 minutters nærmere eftertænksomhed, banderi og had mod tyveknægte, gik det op for mig, at jeg vist efterlod den ved bageren i går. Ned til bageren – nu skulle vejene til Lyngby overvindes!!

Og dog! Da jeg kom ned til bageren, var cyklen ret flad. Ikke helt flad, men flad nok til ikke at kunne bære mine godt 90 kg. Så tilbage til lejligheden for at hente cykelpumpen. Op til 4. – find pumpen – og ned på gaden igen. Pumpe, pumpe… Og afsted det gik. Faktisk overraskende godt!

Så faldte kæden af. Intet problem. På med den igen, og afsted mod Lyngby. Hey, hey Silver! Så faldte kæden af (igen). Intet problem. På med den igen, og afsted mod Lyngby. Hey, hey Silver! Og på arbejde jeg kom…

… arbejde …

17.30 – tid til at komme hjem. Dum da dum da dej… Cyklen er flad!? Igen! Nå, pumpen har jeg heldigvis taget med, så den får samme kur som om morgenen. Så går turen hjem mod østerbro.

Hov! Kæden hoppede af. Nå, pyt – jeg har træning fra turen i morges. Videre… Nå, for Søren! Så hoppede kæden af igen. Det var da noget værre noget – men det kan klares. Videre på jernhesten. Hmm – dækket er vist lidt fladt igen. Skal jeg stoppe og pumpe det? Nej, mon ikke det går? Nå, nu hoppede kæden af – så kan jeg lige så godt pumpe den samtidig…

Endelig hjemme! Mon ikke jeg skulle lappe cyklen, og få kæden strammet, så den er klar til i morgen? God idé! Hvad søren! Den kæde kan ikke strammes mere! Cykelhandleren er åben.. Skulle man? Ja, man skulle! Jeg kan hente cyklen i morgen – efter arbejde …

Tak til Casper i morgen for endnu et lift til COWI 😉

 Posted by at 21:33

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting