Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 112006
 

Nu man er inde og rode rundt på YouTube, så bør man også lige (gen)se den fantastiske dribletur af Winsnes mod FCM.

Jeg kom først til at se den uden lyd og tænkte “sikke en skam, at lyden er fjernet”. Derefter så jeg den med lyd og tænkte “det er en 17-årig aalborgensisk handelsskoleelev i hvide joggingbukser der har lagt lyd på…”

Men dribleturen er nu stadig fantastisk!

 Posted by at 12:01

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting