Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 072006
 

I TV2-nyhederne kl. 18 i dag, var der en historie om, at DBU’s disciplinærudvalg har fået ondt i røven set sig sure på en spiller fra Viborg, fordi han i kampens hede angiveligt gav dommeren fingeren, uden at det blev opdaget. Personligt synes jeg, det er dybt latterligt! Ikke fordi jeg nødvendigvis synes, det er fint, at man giver dommeren fingeren. Men fordi det er helt ude af proportioner med de “bevidst træden på”-handlinger, som vi har set i Superligaen indenfor den seneste måneds tid. Handlinger som Disciplinærudvalget vel at mærke ikke gad tage op!

Som “jeg holder med et ustabilt hold, og synes altid alle er efter mig”-fan kan man ikke lade være med at tænke på, om det kan skyldes, at fingrene er fra Viborg imens to ud af tre “træden p唑ere er fra Brøndby… Jeg tror det ikke – jeg tror det skyldes ganske almindelig uduelighed fra DBU, hvor Disciplinærudvalgets undskyldning har været “Vi kan jo ikke se alle Superligakampe.” Daah!

 Posted by at 20:05

  3 Responses to “Tag jer sammen DBU!”

 1. Jeg kan give dig ret i, at det er for latterligt af DBU. Uden at kende til sagen, så burde man kigge på mange andre ting før denne her slags bagateller.

  I det hele taget, så synes jeg efterhånden at dommerpræstationerne i diverse SAS-lige kampe er under al kritik. Vi taler her både om linjedommerne som enten ikke kender offside-reglerne eller blot gentagne gange helt åbenlyst “glemmer” at dømme efter dem samt om fuldstændigt sindsyge ting som det du blandt andet nævner med Per Nielsen og hans “træden” (og sparke-med-hæl) på en spiller.
  Jeg er ofte uenig med Carsten Werges og Per Frimands partiske holdninger til dommerkendelserne når Brøndby spiller kampe, men en fuldstændig ude i hampen offside-kendelse fra en eller anden linjedommer – dér ka’ vi godt være enige ;).

 2. Det er jo flere problemer… (1) modstandere maa lade vaere med at laegge sig paa jorden der hvor BIF spillere skal traede.. (2) jeg mistaenker flere af disse spillere for at imitere en bold, hvorved eventuelle spark de faar med paa vejen, er de selv uden om.

  En MEGET simpel forbedring er jo blot at oege antallet af dommere. Saa vil ryk i troeje ved hjoerne etc.

  Nu fik Aaslund ingen straf for at give dommeren fingeren, hvilken jeg synes er paradoksalt, naar de nu har taget sagen op. Hvad er den formildende omstaendighed.

 3. […] Jeg kan kun give Jonas ret i hans frustration og så ka’ vi også lige “nyde” den video han har fundet frem.   […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting