Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 012006
 

Som jeg skrev om for nogle uger siden, så er jeg kommet lidt i klemme med SU-reglerne. Dengang var situationen den, at jeg havde regnet mig frem til, at jeg skulle indbetale et ikke uanseeligt beløb, for at slippe for at betale min SU tilbage. Så langt så godt – det var vel også ok, at få lidt gang i pensionsopsparingen – jeg føler mig jo tit gammel! [1]Senest søndag og mandag hvor forgiftningerne fra fredag lørdag for alvor havde tag i kroppen

Desværre viste det sig, at Lån & Spar Bank ikke er de hurtigste knallerter på havnen (for at bruge et gammelt Karsten Brink citat). Jeg sendte dem en mail d. 9. oktober med alle de oplysninger, de skulle bruge. Da COWI kørte løn d. 20. oktober, havde jeg stadig ikke modtaget noget… Det betød, at indbetalingen til pensionen nu skulle foretages over to måneder, hvilket jeg simpelthen ikke tjener nok penge til… Så SU-styrelsen får lidt tilbage næste år…

Som om det ikke er nok, så havde jeg en del overarbejde på arbejde i oktober, hvor jeg havde fået mulighed for at arbejde med på et spændende projekt om vedvarende energi. Desværre var jeg hverken nok eller tidligt nok opmærksom på lønreglerne i COWI, så timerne kom til udbetaling i dag. Til glæde for SU-styrelsen – til stor ærgrelse for mig!

Som om det ikke er nok (man kan godt starte to afsnit sådan, hvis det er sandt!), så har vi indsendt vores speciale til Konkurrencestyrelsens prisopgave i konkurrenceøkonomi. 1. præmien er 25.000,- og 2. præmien 10.000,-. Nu er det jo langt fra sikkert, at vi vinder, men med SU-styrelsens held får vi nok 1. pladsen….. Jeg tør næsten ikke tænke på det! Det ville være for øv!

References

References
1 Senest søndag og mandag hvor forgiftningerne fra fredag lørdag for alvor havde tag i kroppen
 Posted by at 0:47

  3 Responses to “Det er simpelthen for dumt!”

 1. Normalt gider jeg ikke have medlidenhed med en gammel jyde, som i mange tilfælde skyder sig selv i foden ved at få undersøgt tingene for sent.
  I denne situation er det dog lige før at jeg synes at det er synd for dig..
  Uden at kende reglerne, kan man så ikke donerer nogle af pengene til Røde Kors eller andet i stedet for at kaste dem tilbage til SU-styrelsen (læs: statskassen). Der giver de sikkert marginalt mere gavn, end at kaste dem i den store statskasse.
  Det bedste ville være at donere dem til foreningen bag det gode skib Cirkeline. Jeg har hørt rygter om at kassen er ved at være tom.
  Det er faktisk en opfordring til alle………

 2. “Den almennyttige fond til fremskaffelse af nye fortøjninger til Cirkeline” 🙂

  Jeg synes dit forslag mht. Røde Kors lyder interessant. Skulle jeg få nogen uventede indtægter, som jeg kan køre uden om SU-forstyrelsen på den måde, vil jeg helt sikkert gøre det!

 3. Bare for at understrege at du _burde_ skifte bank: Det tog ca. 5 min for min bankrådgiver (Danske Bank) at oprette min kapitalpension som bliver sendt til min arbejdsgiver i morgen… 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting