Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 242006
 

Som nogen af jer ved, så hader jeg at slukke musikken midt i et nummer. Derudover har jeg ikke noget imod at høre lidt musik, inden jeg falder i søvn, hvorefter computeren gerne må slukke… Jeg har altid forbrudt mig mere eller mindre mod begge principper, da min computer ikke er udstyret med en timer, så man kan få den til at slukke automatisk.

Det er den nu. Genialt lille program!

 Posted by at 9:48

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting