Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 202006
 

Jeg har ofte hørt den frelste venstrefløjen beklage sig over de borgerliges enegang, deres manglende moral, og Thors manglende opfyldelse af bopælspligten på hans gård. Og det er også forkert! Man skal (specielt som politiker) overholde loven, uanset hvor tåbelig den måtte være (jf. bopælspligten).

Til gengæld er det åbenbart helt i orden at bøje reglerne, hvis de ikke lige passer til ens holdninger. I forgårs ville bl.a. Social Demokraterne bøje loven for at imødegå Ungdomshuset, og nu viser det sig, at Ritt (støttet af ca. samme partier) også vil bøje loven med hensyn til 5×5 boligerne.

Thor vs. Ritt: 2 – 0. Thor bryder en håbløs regel. Ritt bryder fornuftige regler…

Til sidst: Undgå venligst at smide med sten efter mit glashus….

 Posted by at 8:42

  One Response to “Hvad sker der i Københavns borgerrepræsentation?”

  1. Jeg kunne ikke være mere enig. Københavns Borgerrepræsentation er en parodi og har været det i adskillelige år desværre…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting