Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 182006
 

Det er nu gået op for visse politikere på Københavns Rådhus, at Faderhuset har rettens ord for, at de har brugsretten til Ungdomshuset.

Det er åbenbart imod deres politiske overbevisning at følge rettens ord, så nu vil de ekspropriere ændre lokalplanen, så de nuværende beboere (mere eller mindre) kan beholde brugsretten over huset.

Er jeg den eneste, der finder det dybt forkasteligt? Faderhuset har købt et hus, og har dermed brugsretten til det, jf. Landsretten. De støder nu i mod to store forhindringer fra grupper, jeg slet, slet ikke kan sympatisere med, når de har sådanne holdninger:

 • Ungdomshusets brugere, som kun vil følge rettens ord, hvis det går deres vej. Jeg vil vædde med, at de vil beskrive sig selv som åbne, sociale og fair personer, men i realiteten er de noget så egoistiske, at det gør ondt. Man kan nærmest høre dem skrige “Vi vil have huset uanset hvilke omkostninger det måtte have for det omkringliggende samfund!”
 • Socialdemokraterne, SF, De Radikale og Enhedslisten besluttede så i dag at hjælpe de unge med ikke at behøve at føje rettens ord. Jeg havde forventet det fra SF og specielt Enhedslisten. Men det skuffer mig, at mit Radikale er med på listen. På den anden side har de ikke været specielt radikale mht. 5×5-boligerne på Rådhuset. Jeg melder f….. snart ud af Det Radikale Venstre i København! (Hvis det kan lade sig gøre…)

Det hele gør næsten, at jeg glæder mig til den dag, politiet rydder Ungdomshuset – uanset hvor meget ballade brugerne skaber.

 Posted by at 20:50

  9 Responses to “Ekspropriering af værste skuffe!”

 1. Jeg er nødt til at citere Frederik Berling, medlem af Det Radikale Venstre, østerbro:

  Et hurtigt politisk indgreb og huset kan fortsætte som hidtil. Uden tvivl efter et massivt pres fra Ungdomshusets nuværende brugere om voldelige aktioner, hvis retten ikke gik deres vej. Hvilke andre steder ville man acceptere den slags afpresning? Bygger I på Kløvermarken sprænger vi husene i luften?

  Manden forstår at skære tingene ud i pap!

 2. Tillad mig at citere en radikal borgerrepræsentationskandidat, som desværre ikke blev valgt ind sidste år:

  “Socialdemokraterne, SF, Enhedslisten og Det Radikale Venstre besluttede at lave særregler af usete dimensioner og lave en lokalplan for Jagtvej 69. […] Hvilke andre steder ville man acceptere den slags afpresning? Bygger I på Kløvermarken sprænger vi husene i luften? Et sjældent hørt argument, som vel ligger mere op af terorrisme end ret meget andet. Og den slags argumenter virker åbenbart på københavnske politikere og det ledende flertal.”

  Trist, trist, trist. Man kan nogle gange komme i tvivl om Bondam egentlig er radikal….

 3. Ha, ha, der var du sq hurtigere end mig, Jonas 😉

 4. Jeg vil personligt mene, at Bondam ville passe bedre ind i Socialdemokratiet. For nogle måneder siden, blev et Radikal folketingsmedlem (i debat med en ditto fra Venstre) spurgt om, hvem der er Danmarks liberale parti. Hun svarede – og her havde hun fuldstændigt ret! – at det er Det Radikale Venstre.

  Måske hørte hr. Bondam det, og kæmper nu indædt for at det ikke skal gælde i København. Støttet boligbyggeri… Pffft! Radikal er han i hvert fald ikke!

 5. Til jeres store glæde, mener jeg at “de radikale” vidst har trukket sig fra denne meget mod loven holdning om at afpresse Fader-tosserne. Det ændrer dog ikke i at de havde tanken, og de var med på ideen fra start.

  Jeg fatter ikke at man inde på rådhuset ikke kan se, at det er misbrug af ens magt, når man prøver at omgå en Domstolsbeslutning. De burde sku alle sammen ha en røffel. (læs: straf med eller uden vold afhængig af temperament). Her snakker jeg om alt fra politikere til autonome til Fader-tosser.

  Hvor fa… bliver Karen Jespersen i denne debat. Nu har vi da endelig brug for at nogle skal sendes ud på en øde ø.

 6. I har jo alle ret, men det vigtigste er vel at John Schmidt har givet “Order to go”: http://zulu.tv2.dk/spil/pis/ (Ja, jeg ved godt det er det gamle spil :-))

 7. Gammelt ja, men stadig morsomt 🙂

  Enig med Rasmus?? Det lyder som et kryds i kalenderen!!

 8. […] Til gengæld er det åbenbart helt i orden at bøje reglerne, hvis de ikke lige passer til ens holdninger. I forgårs ville bl.a. Social Demokraterne bøje loven for at imødegå Ungdomshuset, og nu viser det sig, at Ritt (støttet af ca. samme partier) også vil bøje loven med hensyn til 5×5 boligerne. […]

 9. Der er åbenbart mange, der er enige med os:
  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/10/20/101114.htm

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting