Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 092006
 

Nogen siger det bare mere klart end andre…. I denne mail fra Kuben, beskrives det meget simpelt at hvis 5×5 boligerne højst må koste 5.000,- om måneden, så kan Københavns Kommune naturligvis ikke få lige så meget for grundene. [1]S. 2 under “Pris og vilkår” Basta! Jeg gad bare godt se et samlet beløb med og uden grænse på huslejen, så man nemt kunne se, hvor meget Ritts stunt koster København!

Jeg kunne tude over min egen freeriding 🙁 Er der ikke nogen der gør noget!!

References

References
1 S. 2 under “Pris og vilkår”
 Posted by at 23:58

  One Response to “Sort på hvidt – 5×5 er ikke billigt”

  1. […] Tidligere indlæg i samme kategori Sort på hvidt – 5×5 er ikke billigt Politisk aktiv Svar mig! Jeg er – ergo er jeg … eller…. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting