Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 292006
 

Det er desværre sjældent, at de reelle afvejninger bliver stillet op overfor hinanden… Heller ikke denne gang, men man kan jo overveje, hvor godt argumentet “Vi skal bekæmpe klimaforandringer for U-landenes skyld” er… Ikke specielt godt, vel?

 Posted by at 1:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting