Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 072006
 

De seneste par dage har en af de store historier inyhederne været unge studerendes sindsyge låneoptagelse. Alle (politikere) er forfærdede, for de unge kan selvfølgelig ikke se, at det rammer dem som en raket, når de engang er færdige med deres studier!

Jeg er en af dem! Jeg har været så ubeskrivelig dum, at jeg igennem min studietid har lånt ikke mindre end 150.000 kroner, som nu får den forfærdelige konsekvens, at jeg de næste X år skal betale (vist nok) 1.200,- om måneden i afdrag på gælden. Ikke mindre end ca.7,3% af mit rådigheds beløb fra 1. september af – og det blot for at øge mit rådigheds beløb gennem studietiden med sølle 25%. [1]For studerende uden studiejob er det ca. 50% At jeg har været så dum er mig ubeskriveligt – hvorfor levede jeg ikke af pasta, gåsevin og Harboe øl i 5 år, så jeg nu ville kunne få 6 par nye Martinique underbukser om måneden de næste mange år!?! øv øv æv, at jeg har været så håbløs – jeg fortryder alt!

Tag jer sammen medier og politikere! Vi kan udemærket styre det selv – I skal nok få pengene tilbage med et pænt “mange tak for den billige rente” oven i. Jeg synes det er et sundhedstegn, at unge nu om dage er så fornuftige, at de ikke lever som hunde i starten og svømmer i penge senere… Forbrugsudjævning, kalder man det… Livscyklus modeller o.s.v….

References

References
1 For studerende uden studiejob er det ca. 50%
 Posted by at 22:47

  4 Responses to “Forbrugsudjævning”

 1. Hear, hear!

 2. HøøøøøRT……
  Vi køber sku en båd til….

  Forresten giver jeg 10.000 kr. til den der gider at skrive mit speciale..
  Nu skal der gang i forbruget….

 3. Jeg ligger så på den “gode” side af de 220.000 kr. Men jeg kunne ikke være mere enig med dig Jonas !!
  Men det de måske refererer til, er de lange uddannelser, hvor der ikke lige er et job til alle. Disse mennesker skylder så en arm, og har ikke noget job…. Men så kan de vel bare lære det 🙂

 4. Det hjælper måske med til, at folk laver lidt mere ‘fornuftige’ studievalg – dvs. studerer noget hvor der er jobmuligheder bagefter.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting