Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 162006
 

I morgen sker det! Vi tager på bådtur i 4-5 dage for første gang i vores liv! Jeg tror, jeg kan tale på alles vegne, når jeg siger, at vi er rimelig spændte på, hvordan vi vil klare det – men mon ikke vi får Cirkeline sikkert hjem i havn igen torsdag eller fredag?

Planen er, at vi i morgen sejler til Hven, hvor vi overnatter, inden vi sejler videre til næste stop på turen, som p.t. er ukendt/ubesluttet. Vi så, at en dagstur til Hven koster 170,- for voksne, så ferien starter nærmest med en god besparelse på 3 x 170 kroner – ikke dårligt!

Og hvad skal man så bruge på sådan en bådtur? Vores foreløbige planlagte indkøb til turen omfatter bl.a.

 • 2½ kasse øl
 • 1 fl. Gl. Dansk
 • 4 kasser sodavand
 • uanede mængder rødvin
 • Terninger & kort

Hvad der skal bruges derudover er vi ikke helt sikre på, men søsygepiller og solcreme er gode bud 🙂

Jeg ville gerne skrive mere – og faktisk også gerne flere indlæg. Men det er simpelthen for skægt at have båd for tiden, så der er ikke tid til at publicere alle mine altid velovervejede tanker. Dog lover jeg at komme med en beretning om turen senest i næste weekend. Beretningen vil bl.a. indeholde Cirkelines uofficielle “snyd”-rangliste baseret på de 50-200 spil, vi skal have de næste dage 🙂

Forresten er der en lille update på bådens navn: Efter at hun har bragt os sikkert hjem i havn indtil flere gange nu, er vi alle tre blevet mere og mere glade for Cirkeline – så vi nænner nok ikke at skifte hendes prægtige navn alligevel…

Til sidst et par billeder – bl.a. af mast-akrobaten Rasmus 🙂Genuaen får båden til at krænge ret meget...

Hvorfor lyser det ankerlys ikke?! Rasmus tjekker strømmen i 7 m højde

 Posted by at 22:21

  4 Responses to “Bådamok!”

 1. Til alle der vil vinke farvel kan jeg lige indskyde at vi kaster trosserne kl. 1300 i morgen.
  Vi forventer selfølgelig et kæmpe fremmøde med flag og det hele. Det er sku en lang tur når man skal være væk 3-4 dage, og vi skal helt til øresund.. Med den ekspedition regner jeg klart med at vi bliver optaget i Eventyrernes Klub.
  So long, farvel
  Manden fra masten

 2. Ohøj!

 3. … har I ikke fået byttet rundt på mængderne af Gammel Dansk og Sodavand på jeres indkøbsseddel?

  Håber I klarer den alligevel – god tur 😀

 4. Du havde ret! Det måtte vi sande en sen aften 🙁
  Men turen gik fint på trods af det – ingen døde, ingen både sank, og ingen mennesker blev sure på os… Sådan for alvor 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting