Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 272006
 

I torsdags var jeg ude og spille kamp for øKF5 – og det blev til en oplevelse, man ikke har set magen til siden jeg som yngling spillede en kamp for Skovsgaard Boldklub i serie 6.

Jeg scorede intet mindre end et hattrick!! Det tog mig sølle 15 minutter at bringe os fra 1-2 til 5-2 (der var en der blandede sig i stimen!). Hvad siger I så?!

Som flere af jer ved, så er mine fodboldevner ikke hvad de har været rækker mine fodboldevner knap nok til serie 5, så det var sgu noget af en skæg oplevelse pludselig at være målsluger! Det kan helt klart anbefales! 🙂

 Posted by at 10:24

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting