Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 152006
 

Jeg ved det! jonasherby.dk har været særdeles uaktuel de seneste 2 uger. Faktisk ufatteligt meget uaktuel!

Til gengæld har Jonas Herby IRL været særdeles aktiv! For det første har jeg haft fødselsdag. Mange af jer huskede det – tak for det – men alligevel blev det en fødselsdag-halv-trist super spændende dag! Trist fordi jeg ikke blev fejret – spændende fordi jeg var i Sønderborg med COWI!

For en anden ting der er sket her i juni er, at jeg endelig er startet ved COWI. Og det har været super indtil videre! Jeg er foreløbigt koblet på to projekter: Et hvor vi skal lave en samfundsøkonomisk analyse af en udvidelse af Nordvestbanen (Roskilde – Tølløse – Holbæk – Kalundborg). Og et andet hvor vi arbejder for Cimber Air. Og det var dette projekt, der bragte mig til Sønderborg d. 13. juni! Det var en lang og hård dag, men meget interessant at komme ned og præsentere sig som konsulent! Sønderborg er i øvrigt en fantastisk dejlig by!

Sidste weekend fik jeg også mere eller mindre mit gennembrud som målmand! Mit eget hold spillede om fredagen, og her blev det efter 1½ måneds skadespause til 15-20 minutter på højre back, inden vi for 3. kamp (7 halvlege) i træk kunne slutte kampen med et clean sheet! Det ses ikke ofte i serie 5!! Lørdag manglede 3. holdet en målmand, og som klubbens formand stiller man selvfølgelig op for at hjælpe et hold i nød. Det gik faktisk ok, hvis ikke lige det havde været for de 1½ mål jeg kostede 🙁 Så var det straks bedre søndag morgen, hvor 6. holdet stod i samme situation. Denne gang med noget bedre personligt udfald, idet jeg blev kampens 2. bedste spiller (!!!!) Men jeg stod faktisk også en udmærket kamp, så længe jeg fik fat i bolden, inden modstanderen fik afsluttet 😉 Desværre tabte vi 2-0, hvor i hvert fald et af målene (efter en ½-friløber) sandsynligvis var blevet reddet af en rigtig målmand.

Det er sjovt at spille bold, men lige præcis denne weekend passede det dårligt med alle de kampe, da min lillebror var på besøg. Vi spiste umådeligt dårligt stegt flæsk på Rio Bravo om fredagen, da de kom, og lørdag var vi inde for at se Anden paa coke – et udmærket show, når først det er gået op for en, at det ikke er stand-up men snarere teater man ser. Desværre blev det aldrig lige så hyggeligt som det plejer på grund af al fodbolden – formandskabet er hårdt!

Nåh ja! Jeg var faktisk også til bryllup lørdag d. 3. En af vennerne fra madklubben skulle lænkes, og det blev fejret med alt hvad der skal til på en restaurant i Frederiksberg Have. Jeg viste min sædvanlige præcision ved at komme præcis 5 sekunder før bruden gik ind i kirken. Faktisk nåede jeg lige at hilse på hende og hendes far i våbenhuset, inden jeg forvirret drønede ind i kirken 🙂 Den sene ankomst skyldtes delvist at jeg ikke rigtig havde noget tøj, da jeg vågnede lørdag. Og der var det allerede blevet middag, da jeg havde været til polterabend dagen før – altså i forbindelse med en 3. persons bryllup…

Oven i det hele har jeg kigget på kunst. Jeg har været oppe ved en tidligere kollega fra CEBR for at kigge på hendes billeder. Helt konkret kigger jeg på dette – desværre ser det ret kedeligt ud på hendes hjemmeside, men i virkeligheden er der et eller andet ved det, der muligvis får mig til at købe det på et tidspunkt. Men først skal jeg finde ud af, hvor jeg skal bo i fremtiden, og så skal jeg se, hvordan billedet passer ind…

Sidst, men overhovedet ikke mindst, har jeg arbejdet på et stort projekt sammen med et par kammerater. De fleste af jer ved, hvad det går ud på, men der er et par stykker, som ikke ved det endnu, og for dem skal det være en overraskelse…. Så det bliver ikke offentliggjort endnu!

 Posted by at 23:52

  2 Responses to “Længe siden!”

  1. Tak for en ganske fin Ande-tur, selv om vi alle var på minimum energiniveau.

    Når du sådan går rundt og siger (dvs. sidder stiller og skriver) “stort projekt”, så bliver man jo ualmindelig nysgerrig. Hvorfor ved jeg ikke noget? Eller hvorfor kan jeg ikke huske, at jeg ved noget? Værst af alt: Jeg er forhåbentlig ikke en af omtalte kammerater? Så har jeg i hvert fald ikke fået kigget på de ting, jeg skulle klare… 😉

  2. 1½ mål?!? Jeg tror sagtens du kan tage ansvaret for 2 af målene uden at du kommer til at høre noget derfor :p
    Vi venter i øvrigt stadig på en omgang blå sodavand 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting