Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 302006
 

Indrømmet! Det isblå isbjerg så ikke vældig godt ud på den brune baggrund! Så i dag har jeg lanceret et nyt tema, som står lidt bedre til isbjerget. Jeg har også lavet mit FavIcon om, så det passer til de nye farver.

Jeg er ikke 100% tilfreds med dette tema, så der er en god mulighed for, at det bliver lavet om med tiden. Bl.a. er søgefeltet laaangt nede på siden, og det er ikke fedt! Der er heller ikke adgang til kategorierne pt., og selvom der sikkert ikke er nogen af jer, der bruger dem, så brugte jeg dem af og til selv. Sidst – og faktisk mindst – så har jeg stort set ikke lavet noget på dette tema selv – og så er det hele ikke helt så sjovt…

Nyd det!

 Posted by at 11:19

  8 Responses to “Nyt (midlertidigt?) tema”

 1. Hehe. Du siger bare til, hvis noget af “det sjove” (get a life???), skal klares af undertegnede. At indsætte kategorier og flytte søgefunktionen skulle da være en smal sag. Ikke? 😉

 2. Du hører fra mig!

 3. øh, hvid baggrund og sort/blå tekst kan vel næppe betegnes som et tema…

 4. Nu er der jo også lidt mere, Henrik! De forskellige inputs placering (f.eks. står dit navn til højre for dit indlæg), Den tilgængelige text (f.eks tirsdag, maj 30th in jonasherby.dk nyt by Jonas | 3 comments på dette indlæg) osv. Du må lære, at ordet “tema” ikke kun omfatter tekstfarver og baggrund…

 5. Ingen baggrund = ingen tema
  Rodet opsætning = ingen tema
  jonasherby.dk = ingen tema

 6. … når man sidder i en borg, er en velafprøvet teknik siden midelalderen – just eat it!

 7. Din argumentation er slående…. Jeg æder den! 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting