Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 302006
 

Jeg har endnu engang brugt den månedlige kvote på 2 GB ved Flickr, men der blev da lige plads til billederne fra første semester i USA, Andrews, Henriks og min tur til Mexico, lidt billeder fra dette års vinterferie, og billeder fra Jokkes polterabend.

Min favorit er dog stadig billederne fra Alaska – det er en fantastisk dejlig følelse at kigge slideshowet igennem!
På vej henover en gletcher i Denali

 Posted by at 13:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting