Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 122006
 

Så har jeg uploadet nogle billeder fra Alaska. Indtil videre er der kun nogle stykker fra vores 4-dages kajaktur, som var ubeskrivelig cool!

Hvis det tager lang tid at åbne billedsiden, vil jeg gerne have lidt respons. Det tog rigtig lang tid at åbne den første gang for mig, men jeg tror, at FAlbum muligvis henter billederne ved Flickr, og cacher dem på min server, så det ikke skulle tage lige så lang tid for jer.

Der kommer flere billeder fra Alaska snarest. De er uploadet – jeg skal blot vælge hvilke af dem, der skal være offentligt tilgængelige…

 Posted by at 23:46

  2 Responses to “Billeder fra Alaska – kajakturen”

  1. Hastigheden er fin på min computer. En lille anke: Det er lidt besværligt at se billederne igennem i en ordenlig opløsning. Hvis man klikker på fx “L” for large får man kun selve billedet frem, uden mulighed for at bladre videre til næste billede.

  2. Det er desværre en af de ting, jeg næsten vil love, aldrig bliver forbedret. Jeg har ingen anelse om, hvordan/hvorfor FAlbum virker – så at ændre i det er ikke lige noget, der ligger lige for. Men det kan selvfølgelig være, at der engang kommer en ny version.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting