Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 022006
 

Jeg flyttede ind for snart ni år siden Dengang kunne man blot henvende sig til fru Madsen. Hun styrede butikken selv. Hvis hun kunne lide dig, fik du en lejlighed.

Sådan siger Palle Jensen i en artikel om ejendomsselskabers omgåen af lejeloven i Jyllands-Posten i dag [1]Jyllands-Posten, søndag d. 2. april, Indblik s. 1-3. Og det må jo stå klart for enhver! Nepotisme er bedre end markedskræfterne, så lejeloven er et ubetinget gode!

Ejendomsselskaberne omgår (lovligt) lejeloven ved at udleje til virksomheder, som derefter videreudlejer til ansatte/bekendte uden fortjeneste. Det bliver dermed juridisk opfattet som et erhvervslejemål mellem udlejer og virksomhed, og her er huslejen fri.

Jeg synes, det er fantastisk smukt! Et strålende eksempel på, at når man forsøger at holde priserne kunstigt lave, gør markedet hvad det kan, for at finde tilbage i ligevægtsprisen. Her blev der indført et ekstra led i handelen. Det er besværligt, dyrt og uoverskueligt, men det er markedet villig til at betale, for at komme nærmere det en lejlighed reelt er værd.

References

References
1 Jyllands-Posten, søndag d. 2. april, Indblik s. 1-3.
 Posted by at 12:15

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting