Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 172006
 

Som nogen af jer husker var jeg i sin tid vældig imponeret af en burger med 2 pund kød, som jeg fortærede i min tid i USA. Det viser sig nu, at min burger rent faktisk var en pindemad, som ryster i bollen ved synet af sin voksne storebror!

Tjek Denny’s Beer Barrel Pub’s hjemmeside, og vælg “Burgers” i menuen til venstre. Så kan i med egne øjne se monstret blive skabt!

½ tak til Magnus for historien, og ½ “Klovn!” til selvsamme person, fordi jeg nu er skide sulten!

 Posted by at 15:49

  One Response to “Av min burger, ver. 2!”

  1. Haha……..Den ½ “klovn” er fuldt fortjent, for jeg blev selv sulten af at se den store burger, men man gider jo ikke lide alene ;o)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting