Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 162006
 

Jeg har tidligere uberettiget været lidt efter Enhedslisten, og denne gang håber jeg vitterligt det gælder igen! Ã…rsagen er, at Enhedslisten ved Per Clausen mener, at det er de store fjerkræfarme, der er skyld i fugleinfluenza m.m. Jeg skal ikke afvise, at det er sandt. Men jeg er ikke overbevist om, at de er skyld i det – måske bidrager de snarere en smule til udviklingen af sygdomme.

Uanset hvad, så håber jeg at han kan begrunde sine udtalelser, for ellers vil det være helt hen i vejret at begynde at regulerer voldsomt på størrelsen af f.eks. kyllingefarme, som Per Clausen gerne vil (citat: Derfor må myndighederne … sætte arbejde i gang med at ombygge fjerkræproduktionen til mange små besætninger med stærke dyr).

Er Per Clausen en god fornuftig politiker … eller … ???

 Posted by at 14:07

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting