Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 272006
 

Jeg er nu officielt stoppet med det dersens dans. Det blev konsekvensen af, at vi først mødte op en torsdag for at opdage, at torsdagsholdet i stilhed var lukket. I stedet aftalte vi med Hr. Danselærer, at vi skulle komme både mandag og tirsdag ugen efter, men da vi så var der om mandagen var der tomt – måske var der vinterferie, måske var det “13. februar”-lukket… Under alle omstændigheder var det ikke noget vi var informeret om, og noget i strid med aftalen indgået 4 dage tidligere. Da jeg i forvejen nok havde mere lyst til at tage til fodboldtræning end dans om mandagen, og Kirsten også var lidt træt af kaoset, var sagen dermed klar. Vi har været der for sidste gang i denne omgang…

Måske var det dansegudens straf, der ramte mig i dag, da en bold blev sparket op i hovede på mig fra ca. 3 meters afstand. Knald! En sønderbidt blødende tunge og en flækket tand! Yes sir!

 Posted by at 22:40

  One Response to “Mand igen..”

  1. Jeg er så stolt af dig at jeg kunne tude. Hvor er det et stort øjeblik for dig. Du har set lyset og fået ansigtet maltrakteret til ukendelighed. Det er sådan vi er, vi mænd. Eller … det vil sige, jeg vil faktisk gerne være lige så fri for bolde i ansigtet som for dans. Men idéen er rigtig god.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting