Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 072006
 

Forbrugerrådet er i dag ude med riven efter ‘myndighederne’, fordi de tror at fødevarevirksomheder i fremtiden kun vil blive kontrolleret én gang om året. Det er i midlertid kun den halve sandhed. Jeg var i morges så heldig at høre sunhedsminister Lars Løkke Rasmussen i radioen, hvor han kunne fortælle, at det er de gode virksomheder (dem der altid får en glad smiley) der kan nøjes med ét besøg, imens de onde (dem der af og til/ofte har problemer) vil kunne opleve flere kontrolbesøg. Altså bedre kontrol for de samme penge! (At det så åbenbart bliver samme kontrol for færre penge, gør vel ikke så meget)

I mine øjne er Forbrugerrådet endnu engang fremme i skoene på det forkerte tidspunkt! Den nye taktik virker ganske naturlig! Politiet gør jo nøjagtigt det samme, når de overvåger dem der opfører sig ordentligt (dig og mig) mindre end dem der laver ballade (f.eks. rockerne). Og det bliver der ikke sat spørgsmålstegn ved!

 Posted by at 12:10

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting