Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 052006
 

…at det er lidt trist, at vi under denne ‘kamp for ytringsfriheden’ oplever et flertal i Folketinget, vil smide et par imamer ud af landet for at have ytret sig……

…at ovenstående gælder, på trods af at der blev fortalt usandheder.

…at der er en mulighed for, at det vi ser, ville være sket uanset hvad. Jeg har simpelthen svært ved at forstå, hvordan et par tegninger kan gøre nogen vrede! Er det ikke bare den berømte dråbe i et eller andet bæger, eller den lille gnist der fik 100.000 tons TNT til at eksplodere?

…at ambassadeafbrænding m.m. skader Muhammed mere end en karikatur.

…at sagens vinder bliver Arla, der i stedet for at være den onde mastodont, der tryner de små mejerier, nu er det stakkels offer.

…at dette er mit absolut sidste indlæg om dette emne, med mindre 3. Verdenskrig bryder ud. Og i det tilfælde skal jeg (vist nok) stille i Hvorup, så jeg kan ikke garantere et indlæg 😉

 Posted by at 17:34

  One Response to “I øvrigt mener jeg…”

  1. I tilfælde af krig beordrer jeg mig selv udkommanderet til en tilfældig bjergtinde i Alaska. Har lidt svært ved at se mig selv som en del af en religionskrig. Eller … jeg har svært ved at se mig selv som en del af en krig i det hele taget. Selv om det vist er meningen, at jeg skal stå skoleret på Støvring Station (eller er det Skørping? Kan aldrig huske hvad der er hvad). Hvorom alting er: Jeg kommer nok heller ikke til at skrive så mange indlæg, hvis vi bliver overfuset af 5. kolonne 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting