Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 292006
 

Antallet af nyheder med ordene “Muhammed-tegninger”, “Jyllands-Posten”, “Ambassadør” og lignende i overskriften er eksploderet de seneste dage! Skulle man være så ufatteligt indsnævret, at man kun følger med på jonasherby.dk, så skal man da ikke snydes for samme spam, som resten af Danmark er udsat for. Så her kommer et lille udsnit fra DR og Politiken i dag, d. 29. januar 2006:

edit: Overskrifter der er tikket ind efter jeg har skrevet indlægget

Klokken er nu 20.57, og nu gider jeg ikke det fis mere! Derfor slutter jeg af med at henvise til Renés udemærkede indlæg om samme emne

Ahhh – skal vi lige tage de sidste med, her, mandag morgen?? Bare fra søndag?

 Posted by at 16:07

  4 Responses to “Jeg vil også være med!”

  1. […] Jeg ville egentlig have skrevet et længere indlæg om Mohammed, Jyllandspostens afbildninger af ham, vores regerings umådelige selvtilstrækkelighed og arrogance og nødvendigheden af almindelig respektfuld omgang med andre menneskers tro – uanset om man (som jeg) mener, at hele det der gude-pjat er en lige lovlig fortænkt konstruktion… Men så fandt jeg et indlæg på shevy.dk, som jeg til fulde kan tilslutte mig.. Et enkelt citat derfra: Som alt andet end religiøs bliver jeg ikke stødt af at se hverken sandalerne eller tegningerne, men jeg er stødt over at en landets største aviser kan være så negligent, intetanende og selvcentreret. At vi i mange og lange svadaer angriber terrorisme og kvindeundertryggelse er kun naturligt. I de tifælde er det ikke nødvendigvis af religiøse årsager, men der er ofre. Derfor er det utilstedeligt. Et forbud mod at afbillede en person, der levede for et knap 1500 år siden, går ikke ud over nogen. Derfor er det totalt unødvendigt at overtræde forbuddet bare fordi vi kan. Da er det jo kun for at provokere nogle hundrede millioner mennesker. Jeg kan godt forstå, at de ser det som en provokation. Og da især når vores statsminister end ikke vil møde de personer, der føler sig trådte over tæerne. Mage til utålelig arrogance skal man lede længe efter. (shevy.dk) Hørt! …og vil du læse mere har Jonas Herby har samlet et udpluk af dagens nyhedsartikler om emnet. […]

  2. Jesus og Mohammed…

    Jeg ville egentlig have skrevet et længere indlæg om Mohammed, Jyllandspostens afbildninger af ham, vores regerings umådelige selvtilstrækkelighed og arrogance og nødvendigheden af almindelig respektfuld omgang med andre …

  3. For at vinkle historien lidt, har jeg lavet et indlæg på egen blog omhandlende Jesus mange ansigt. Så vidt vides er der aldrig nogen kristne, der har himlet op om, at Jesus er blevet afbildet i karikatur…

  4. […] Nu da det ikke længere kun er danskerne, der himler op om Muhammed-tegningerne, vil jeg også være med. Jeg havde ellers tænkt mig at være lige så tavs som under royale højtider og Frevert-tosserierne, men Jesus, hvor er det hele dog blevet en skør omgang. Da Jonas tidligere i dag skrev indlægget “Jeg vil også være med!” tænkte jeg (sjovt nok): “Det vil jeg også”. Og det er jeg hermed. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting