Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 132006
 

Nogle har efterspurgt at kunne modtage RSS-feeds på kommentarerne til mine indlæg. Og det er faktisk allerede muligt – det ville man (incl. jeg) have set, hvis man havde kigget nederst på siden, hvor der står “Du kan syndikere både indlæg (RSS) og kommentarer (RSS)“. For god ordens skyld, er de nu også nederst i side-baren, så de står sammen med de almindelige feeds.

Man er (desværre) nødt til at hive RSS-feeds fra to kilder, for at kunne følge med i både indlæg og kommentarerne (dvs., at man f.eks. har to links i FireFox).

God fornøjelse

 Posted by at 14:42

  One Response to “RSS-feeds på kommentarer”

  1. […] Nogle har efterspurgt at kunne modtage RSS-feeds på kommentarerne til mine indlæg. Og det er faktisk allerede muligt – det ville man (incl. jeg) have set, hvis man havde kigget nederst på siden, hvor der står “Du kan syndikere både indlæg (RSS) og kommentarer (RSS)”. For god ordens skyld, er de nu også nederst i side-baren, så de står sammen med de almindelige feeds. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting