Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 092006
 

Som I nok ved, så har både Mogens (S) og Helle (S) ytret hentydninger til, at Socialdemokratiet i fremtiden vil adoptere Regeringens skattestop.

Der er mange argumenter imod dette, men jeg vil nøjes med at citere lederen i Politiken i dag, mandag d. 9. januar 2006.

“Det er lidt svært at tro, at dette er en vinderstrategi for Socialdemokraterne. Og hvis det er, kan det vel egentligt også være det samme.”

Jeg kunne ikke være mere enig. Hvad skal vi med et oppositionsparti, hvis det alligevel er identisk med regeringspartierne. Kan man efterhånden stemme andet en Radikalt? De får næppe indflydelse, når nu de 2 største partier er så ens, men man vil i det mindste have sin ære i behold….

 Posted by at 18:36

  2 Responses to “Socialdemokratisk skattestop”

  1. Er det ikke et spørgsmål om at Venstre, som engang var et liberalt parti, mere eller mindre har kopieret Socialdemokraterne, og på den måde bevæget sig så langt ind på midten, at de på måde er et liberalt parti mere. En grund til at Socialdemokraterne kan have luftet dette, er for at tage luften ud af den borgerliges angrebspolitik. Når de så heller ikke kan at angribe dette, så bliver de måske nødt til at snakke om sig selv….
    I sidste ende tror jeg at Venstre solgte deres ære LÆNGE inden Socialdemokraterne måske har gjort det……..

  2. Jeg tror du har ret! Men vi kender jo begge til marginal-vælger-modellerne, hvor de 2 partier ligger sig tæt op ad hinanden og tager alle vælgere henholdsvis til højre og til venstre for midten. Det ser meget ud til at være det, der er sket med Venstre.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting