Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 072006
 

Hjemmesiden “The Million Dollar Homepage” er på én gang både det mest åndsvage og det mest facinerende jeg nogensinde har set på nettet. Ã…ndsvagt, fordi ideen vitterligt er ret stupid! Hvem fanden søren gider at betale $1 pr. pixel på en hjemmeside, hvor pengene ubeskåret går til én privatperson. Det er jo et håbløst projekt! Facinerende, fordi der åbenbart er masser af folk ‘derude’, som vil betale $1 pr. pixel. Faktisk så mange, at den smarte studerende snart har udsolgt af pixels, og siden dermed må gå over i historien som den bedste lovlige penge-gag nogensinde. Lidt i stil med “Send mig $10 og få opskriften på hvordan du bliver millionær”, hvor svaret er “Gør som mig!” – eneste forskel er, at på “The Million Dollar Homepage” køber folk en overskuelig service: 1 pixel på en hjemmeside…

Det er dumt og genialt!

 Posted by at 13:46

  One Response to “Så er det ved at være sidste chance!”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting