Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 072006
 

…når Tampa Bay Buccaneers hjemme tager imod Washington Redskins. Min gode ven… Eller … Det vil sige, jeg mødte ham én gang, og han købte en øl til mig… Dan Buenning (th. i billedet)

Dan Buenning, Tampa Bay Buccaneers

skal spille sit livs første playoff kamp – en begivenhed jeg helt sikkert skal se! Det er da en lille smule sjovt, at man har snakket med en mand, der nu skal forsøge at passe på Buccaneers QB i USAs største sport! Jeg glæder mig i hvert fald!


#72 Dan Buenning holds his position

 Posted by at 16:01

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting