Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 062006
 

Jeg har haft besøg af en fra Madison, så hjemmesiden har ligget ret stille den sidste uges tid. Det har dog ikke forhindret mig i at følge en smule med i hvad der sker – og hvad der ikke burde ske.

De sidste par dage har der været en nødvendig debat om ‘bompenge’ i København, og i den forbindelse var en eller anden fra FDM i TV, for at give sit synspunkt på sagen. Han mente, at det vile være en ekstra skat på bilisterne, og derfor var han imod. Jeg tillader mig liiige at analysere hans holdning lidt mere generelt:
“De vil indføre en skat for at rette op på nogle uhensigtsmæssige forhold, men da det er en skat, er jeg imod….”

Ideen med bompenge er jo netop, at beskatte bilisterne for den omkostning de påfører andre, når de kører deres bil ud på vejen. Derfor er FDMs argumentation helt hen i vejret!

I dag er der en historie om Jumbo Stillads, der vil give ikke-rygere højere løn end rygere, da rygere koster arbejdsgivere ca. 30.000 mere om året end ikke-rygere. Jeg synes det er en fremragende ide! Folk betaler dermed for at ryge, hvilket sandsynligvis er mere hensigtsmæssigt end et forbud – specielt da stilladsarbejdere ofte går udendørs, hvor effekterne af passiv rygning må være begrænset. Ole Stavad og 3F er desværre ikke enige. De synes, at alle skal have lige meget, uanset hvor mange pauser de holder… På et punkt har de dog ret: en person der ryger skal ikke have lavere løn, bare fordi rygere i gennemsnit er mere syge. I stedet bør de lave en eller anden form for bonusordning, som giver de mere raske medarbejdere en bonus, hvis de f.eks. har få sygedage på et år. Der er jo ingen grund til at straffe en person, der ryger, for at være syg, hvis han ikke er det…

Muhammed-tegningerne har også været oppe i vælten (igen igen igen). Jeg synes stadig, at JyllandsPosten skød ved siden af ved at frembringe tegningerne, men til gengæld ser det nu ud til, at Regeringen endelig har fået sat punktum på sagen, efter Per Stig Møller erklærede, “…at der skal være gensidig respekt mellem religionerne, og at politikere ikke skal blande sig i private mediers anliggender”. Ikke specielt kontroversielt, men forhåbentligt med en god virkning…. Hvor svært kan det være?! Hvorfor tog det så lang tid, Anders? Og hvordan f….. kan en så – trods alt – lille sag få lov til at blive blæst så meget ud af proportioner?

 Posted by at 17:22

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting