Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 162005
 

Efter at Magnus påpegede at der var store mangler ved jonasherby.dk, når man ønskede at spamme mig med sjove links, er det blevet besluttet, at jonasherby.dk fra og med dags dato skal have en gæstebog. Den er pt. utroligt grim og uden indhold, men med tiden bliver det bedre – jeg skal bare liiige…

Nå, men gæstebogen findes i hvert fald nu i min sidebar til højre under ‘Sider’.

Held og lykke med det!

 Posted by at 11:30

  5 Responses to “Gæstebog”

  1. Oh, det er en rigtig flot side du har dig her

  2. warum?

  3. Jeg skal nok liige have spørgsmålet, før jeg kan svare på det 😉

  4. Hej Jonas……………..I min søgen efter noget ganske andet (noget Da Vinci, Nicolas Flamel, tempelherrernes indsigt osv) landede jeg på din side.. Har helt glemt hvad jeg søgte efter og hvorfor (næsten) så optaget blev jeg af din underholdende univers. Fortsætter du ikke i dette år ??

  5. Fortsætter med hvad, mener du? Hjemmesiden vil køre videre som den plejer…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting