Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 122005
 

I den næste uges tid skal jeg skrive en synopsis af en artikel i miljø- og ressourceøkonomi. I morges var jeg derfor oppe ved Jørgen Birk Mortensen for at trække en artikel, og præcis som jeg ikke havde håbet, trak jeg en artikel fyldt med Hamilton-funktioner. Det drejer sig om artiklen Resource Depletion and Sustainability in Small Open Economies, som jeg nu skal bruge resten af mandag på at forstå. Er det ikke nok, må der tys til Knut Sydsæters Matematisk Analyse

Det bliver en hård og brutal uge!

 Posted by at 10:55

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting