Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 122005
 

Jeg sad lige og læste ‘Sket i ugen’ (bagsiden af 4. sektion af Politiken om søndagen), og blev opmærksom på endnu et af de mange dårlige spørgsmål der stilles, og hvoraf der drages muligvis forkerte konklusioner (ref. indlægget Velfærdskommissionen: Reformer boligmarkedet!) . Socialforskningsinstituttet har spurgt 32 frivillige organisationer om, hvorvidt de fattigste har fået det dårligere. Konklusion: 21 ud af 32 mente ja, 0 mente nej – og så bliver det fremstillet som ubetinget skidt.

Som tidligere nævnt har stramninger af f.eks. reglerne for kontanthjælp to effekter: Nogle er stadig på kontanthjælp og bliver fattigere. Andre får et job og bidrager dermed til samfundet.

Da regeringen nu engang har strammet flere regler for overførselsindkomster, er Socialforskningsinstituttets rapport ikke særlig overraskende! Det overraskende er, at man ikke på nogen måde prøver at undersøge hvilke (og specielt: hvor store) positive effekter, stramningerne har haft.

Giv mig 2 (to!!) sider af sagen, og Socialforskningsinstituttet har muligvis skabt en debat. Indtil da må vi bare konstatere, at det er overraskende, at 11 organisationer ikke har bemærket, at de fattigste har fået det dårligere… Bizart!?

 Posted by at 16:09

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting