Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 052005
 

Man skal ikke nødvendigvis gøre det, men efter at have sovet i sofaen på kollegiet de sidste to lørdage (efter gallafest og efter julefrokost i madklubben, har jeg nu valgt et nytårsforsæt.

Jeg vil i det nye år drikke mindre

Med mindre forstås det, at jeg efterhånden føler, at jeg er blevet lidt for gammel til at vågne i en sofa uden at ane, hvordan jeg er havnet der. Jeg er også blevet for gammel til at styrte på cykel fordi promillen er for høj. Jeg er også blevet for gammel til at sidde på arbejde om mandagen, med ondt alle steder og med en ikke-funktionerende hjerne.

Kort sagt – jeg kan ikke længere klare mosten! Så nu skal jeg til at sige nej tak til de 3-5 genstande, der ligger senest på aftenen, når man er ude og male byen rød.

 Posted by at 13:55

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting