Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 022005
 

Da Anders Fogh forleden valgte at vægte pressefriheden højere end forholdet til en repræsentant fra TyrkietJeg husker ikke helt hvem det var, men han skred fra et pressemøde, da en TV-station han mente havde forbindelse til PKK var til stede., medførte det åbenbart store overskrifter dernede.

En tyrkisk avis har nu dristet sig til at tegne selveste Statsministeren i seng med PKK-lederen Abdullah Öcalan og spørger udfordrende “Lad os så se, hvordan pressefrihedens verdensmester, Danmark, modtager karikaturen.”

jonasherby.dk modtager billedet således: “Vi har set værre på diverse avisbagsider – og vi giver under ingen omstændigheder en dusør for at få ram på tegneren! Til gengæld mindes vi de gode gamle dage i Brovst Børnehave (Rød stue), hvor samme fremfærd var ganske almindelig ;-)”

 Posted by at 9:58

  3 Responses to “Dem her forstår jeg til gengæld ikke”

  1. Det værste er, at de jo ikke engang kan finde uad af at lave grov satire. Det er jo på ingen måde hverken sjovt eller provokerende – Det er bare sådan lidt tamt og ligegyldigt. Selv på en dårlig dag er Roald Als 1000 gange bedre. Det kunne være den tyrkiske stat skulle hyre ham som ekstern konsulent næste gang de vil lege “mudderkastning” :o)

  2. Det er interessant at bemærke, at mens titusindvis af pakistanere er ved at dø af sult og kulde, fokuserer et pakistansk parti deres energi på nogle blyantsstreger tusinder af kilometer borte.

  3. Ja, det er faktisk en interessant bemærkning. Man skulle tro, at de havde vigtigere ting at tage sig til. Det kan jo være et oppositionsparti, der forsøger at skaffe nogle stemmer fra den yderste fløj, ved at sige et eller andet sindsygt. Lidt a’la Enhedslisten eller Dansk Folkeparti 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting