Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 302005
 

I går var en af de store nyheder i Danmark, at en bilforhandler nær Tønder havde startet en underskriftindsamling mod de lave straffe (12-16 måneder) der var blevet givet til (nogle af) de mænd, der havde sexmisbrugt en 10-årig pige.

Måske er jeg grebet af folkestemningen, men hvis det var min pige, eller en pige jeg havde forbindelse til, så ville jeg ikke afviseDet vil sige, selvfølgelig ville jeg det, fordi man trods alt skal overholde loven, men jeg ville ønske andre ikke ville! Jeg kunne i hvert fald forstå sådanne personer!, at selvtægt var næste skridt (som det tildels også har været i Tønder med knuste ruder m.m.).

Jeg opfordrer derfor andre til, som jeg har gjort, at sende en mail til info@emmerske-biler.dk med emnet “Opråb”. I kan også sende en allerede udfyldt mail ved at trykke her. Husk navn og adresse!

 Posted by at 11:10

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting