Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 222005
 

Jeg har nu været ude på to gymnasiebesøg, og det er alt i alt gået rigtig godt. Jeg har dog haft lidt problemer med min krop, som åbenbart lader sig stærkt påvirke af den svære rolle (stram t-shirt er ikke lige mig ;-). I onsdags valgte min krop således at holde store-udrenselsesdag med det resultat, at sveden piskede ud af armhulerne i en grad, så jeg to (2!!) gange måtte benytte en af pauserne til at vaske armhulerne rene for den ildelugtende væske. Det var satme mærkeligt! I dag var det så en ekstrem version af tømmermænd, der ramte mig. Ikke fordi de var hårde, men fordi jeg trods et meget begrænset indtag af alkohol ved gårsdagens julefrokost på kollegiet, havde det ½ skidt da jeg vågnede. Det var satme mærkeligt!

Men som sagt er det alt i alt gået rigtig godt. Gymnasieelever nu om dage er relativt skarpsindige, og de får stillet nogle spørgsmål, som virkelig skaber debat i panelet. Faktisk er det ofte sværere at overbevise resten af ekspertpanelet om at Lomborg har ret, men det er vel også sådan, han har det i ‘virkeligheden’.

Jeg skal afsted igen i morgen, og så har jeg sidste tur på fredag. Mit håb er, at jeg de sidste to gange kan koncentrere mig om diskussionen, i stedet for at skulle kæmpe med min egen krops problemer…

 Posted by at 21:10

  3 Responses to “Ildelugtende og tømmermandsramt Lomborg!”

  1. Har du så foretaget en cost-benefit-analyse på de miljøgener, du påfører gymnasierne og deres elever og ansatte?

  2. Jeg kom frem til,at værdien af det jeg lærte dem (ca. 5 kroner) var højere end omkostningerne ved mine gener (ca. 3 kroner). Derfor blev jeg 😉

  3. Haha. Havde din klamme krop bedre arbejdsbetingelser i dag?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting