Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 102005
 

Er du lige som jeg i tvivl om, hvem du skal stemme på? Og er du ikke sikker på, at du når at sætte dig ind i alle kandidaternes holdninger? Så kan DR hjælpe dig! Ved at bruge værktøjet Kend Din Kandidat, kan du lynhurtigt se, hvem du er mest enig med i din region. Til sikkert manges store overraskelse, var jeg mest enig med kandidater fra Venstre, De Konservative og Det Radikale Venstre, imens jeg var mindre enig med uenig med kandidater fra Enhedslisten og Kommunistkisk Parti i Danmark

Tryk på billedet for at se en større version

 Posted by at 13:28

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting