Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 032005
 

Det er ikke omkostningsfrit at befri en af politiets fanger. Heller ikke selv om han ligger på hospitalet.
Jævnfør mit indlæg om bl.a. strengere straffe er det på sin plads at signalere, at den slags finder samfundet sig ikke i. Hvis ikke de havde fået en solid straf, ville Riget jo snart været oversvømmet af røvere og banditter, der skulle have deres kriminelle venner med til polterabend, fødselsdag eller en tur i biografen.

 Posted by at 17:38

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting