Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 262005
 

Forleden da jeg skrev et indlæg om samfundets gaveregn over tilfældige individer, irriterede det mig flere gange, at jeg ikke kunne skrive noter til mine indlæg. Men så slog René til igen! Jeg har nu installeret et pluginHvis andre skulle få brug for det, kan det findes her., der gør, at man kan lave fodnoter ved at skrive kommandoen “footnote” når man vil starte sin note, og “/footnote” når den slutter (I stedet for “” omkring kommandoen skal man skrive <> – men jeg ved ikke lige hvordan jeg undgår, at det bliver skrevet som en fodnote ;-)) – så følgende:

    Her kommer en note: “footnote”Dette er koden til en note.”/footnote”

bliver skrevet sådan her:

    Her kommer en note:Dette er koden til en note.

Det er sgu smart!

 Posted by at 21:43

  2 Responses to “Nu med footnotes!”

  1. Eventuelt du skulle droppe mellemrummet mellem den henvisende tekst og fodnotehenvisningen? Ellers ser det da egentlig meget lækkert ud 🙂

  2. Consider it done!
    Kan man brugefootnotes her i diskussionen?

    Nææh – det virker vist ikke rigtigt….

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting