Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 262005
 

…men gevinsten fordeles ikke lige. Det er en af konklusionerne, som Nikolaj Malchow-Møller – en af forskningscheferne ved CEBR – kom frem til, da han i mandags var i DR2’s Deadline (I skal 15.46 hen i klippet), for at kommentere på en rapport fra Rambøll Management.

Det er ikke verdens mest overraskende rapport, men som Nikolaj siger, så er “et hvad man tror – noget andet er at få det dokumenteret”.

Under alle omstændigheder er vi altid en smule stolte på CEBR, når nogen har brug for vores ‘ekspertviden’!

 Posted by at 13:22

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting