Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 222005
 

Jeg har lige købt en ny telefon. En Ericsson K750i, som normalt er vældig dyr. Heldigvis havde Sonofon et godt tilbud, så jeg kunne nøjes med at slippe 1000 kroner nu, mod at jeg er deres kunde de næste 6 måneder.
Jeg har længe været (en tilfreds) kunde af Telmore, som ud over at være det første ‘simpe lavprisselskab’ også har en ret god service. Desuden tog det kun ca. 10 dage at få flyttet mit nummer fra Telmore til Sonofon – rygterne siger, at det ofte kan tage over 30 dage, hvis det skal gå den anden vej.
Nå – men i forbindelse med overflytningen modtog jeg forleden en mail med bl.a. følgende ordlyd:

Blandt andet oplever vi, at flere kunder gerne vil tilbage til TELMORE, så snart deres bindingsperiode hos det nye mobilselskab er overstået. Vi tilbyder derfor at kontakte dig i slutningen af din nye bindingsperiode, så du evt. kan starte en tilbageflytning af dit nummer. Vi sender dig blot en e-mail helt uden forpligtigelser ca. 5 måneder efter du er flyttet til dit nye selskab. Når du modtager denne mail, kan du beslutte dig for at returnere til TELMORE eller blive hos dit nye selskab.

Det er da service! For det er lige netop, hvad jeg nok ender med at finde mest fornuftigt! For af en eller anden grund har jeg på fornemmelsen, at Sonofon snyder mig, når de giver mig en telefon billigt…. På en eller anden måde de jo tjene penge!
Desværre skal vi huske, at Telmore nu er ejet af TDC, men påmindelsen kan jo bruges til at lede efter andre udbydere også… Den tid, den sorg.

 Posted by at 17:46

  4 Responses to “Jamen det er da service!”

  1. Jeg er helt enig. Det er god service – og ganske givet også en god forretning. Jeg vil også mindes om, at jeg engang kan spare 150 kr. om måneden igen. Gid det ikke betød, at jeg selv skulle til at finde ud af, hvornår jeg købte telefonen 😉

  2. Naar du nu alligevel vil vaelge et lavprisselskab, saa overvej at tage det billigeste: http://www.unotel.dk

  3. Jamen – det er da biligt! 63 øre pr. minut for at snakke i mobilos (det hedder det ved Sonofon) er jo ingenting. Og havde jeg ikke opsagt mit fastnetnummer, kunne det blive endnu billigere…

    Men – det kan jo ændre sig 100 gange de næste 5-6 måneder, så jeg følger op på det til den tid…

  4. Ja, nu er reglerne ændret, så man kan skifte nummer i løbet af et par dag. http://www.phone2me.dk

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting