Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 152005
 

Torsdag havnede jeg på forsiden (på en måde) af Universitetsavisen fra KU. Det var i forbindelse med mit job som Bjørn Lomborgs alter-ego, hvor jeg skal rundt på forskellige gymnasier omkring København sammen med andre studerende – primært fra Det Naturvidenskabelige Fakultet. På gymnasierne skal vi studerende repræsentere forskellige miljøeksperters holdninger i en diskussion/dialog med eleverne (og sandsynligvis hinanden internt).

Det er noget jeg glæder mig ret meget til – det er så sjældent man får lov til at lege ekspert! Desuden bliver jeg nok et af de meget kontroversielle indslag (jeg ‘er’ jo Bjørn Lomborg), så der skal nok blive en heftig debat.

Men I kan jo læse mere om selve projektet i avisen – jeg skal nok vende tilbage, når jeg har været ude på gymnasierne. Lige nu vil jeg bare fastslå, at jeg er blevet kendt!

Bjørn Lomborgs Alter-ego

 Posted by at 16:46

  One Response to “Jeg er universitetskendt!”

  1. Er du så også blevet hoooomoseksuel? Og yderst enerverende?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting